Bar – Restorant Geshtenja

1. Emri Bar – Restorant “Gështenja”
2. Pronari Arben Hepaj
3. Fshati Reç
4. Nr. Kontakti 069 421 5006
5. Ad. Emaili kolajermir@gmail.com
6. Nr. Dhomash
7. Nr.  Shtretër
8. Nr. Tualete 2
9. Çmimi  –
10. Gjuhë e huaj që përdoret               Shqip
11. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
12. Kapaciteti 150 persona
13. Pjatat tipike Mish zgare
14. Shërbimet që ofron bar-restorant, info, wifi, parking
15. Përshkrim Restoranti i vendosur rrëzë një kodre në pyllin e gështenjës së Reçit ofron një shërbim mjaft cilësor gjatë gjithë vitit. Një pjatë me gështenja të pjekura, një shishe verë të kuqe, një broke ujë alpin, janë këto tre produktet tradicionale të zonës, që e bëjnë tavolinen e ngrënies mjaft të këndshme. Monumenti natyror i gështenjës, klima shumë e mirë dhe ajri i paster, së bashku me kuzhinën që ofron mish në skarë, djathë dhie dhe produkte të tjera të zonës e bëjnë qëndrimin ndër gështenja të Reçit mjaft qetësues dhe tërheqës.

About Author

admin