Bar-Restorant Faslija

1. Emri i biznesit

 

Bar-Restorant Faslija
2. Pronari Mentor Curri
3. Qyteti Culaj, Koplik

 

4. Nr. Kontakti 067 4194645
5. Ad. Emaili
6 Website
7. Nr. Dhomash
8. Nr.  Shtretër
9. Nr. Tualete 1
10. Çmimi 10€ personi

 

11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
12. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
13. Kapaciteti 70-80 prsona
14. Pjatat tipike Tave krapi, krap ne zgare, mish zgare, berxolle, byftek, brinje viçi, buke misri me djathe, turshi etj
15. Shërbimet që ofron Restorant, wifi, parking, tualet, xhiro me sule
16. Përshkrim Bar-Restorant Faslija ndodhet në Culaj të Koplikut. Duke qënë se lokali ndodhet krejtësisht në breg të liqenit, të bën që të shijosh natyren e bukur që të ofron ajo zonë aty. Produktet që shërbehen janë të zones dhe ushqimi është tradicional. Peshku merret i freskët nga liqeni, po ashtu edhe produktet e tjera janë të gjitha të zonës, si mishi, djathi perimet etj.

About Author

laxaro