Bar-Restorant Diti

1. Emri i biznesit

 

Bar-Restorant Diti
2. Pronari Tauland Gjonaj
3. Qyteti Koplik

 

4. Nr. Kontakti 067 32585244
5. Ad. Emaili gjonajtauland@gmail.com
6 Website Fb: Bar Restorant Diti

Insta: Bar Restorant Diti

7. Nr. Dhomash
8. Nr.  Shtretër  –
9. Nr. Tualete 2
10. Çmimi 300 lekë
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
12. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
13. Kapaciteti 50 prsona
14. Pjatat tipike Pilaf, Makarona, supera te ndryshme si: mishi, me perime, me patate, supe pule, supe me spinaq, me limon, gjellw me fasule, patate furre, kos shtepie, djathra te skuqur, sallatra te ndryshme, garniture etj.
15. Shërbimet që ofron Bar- restorant, wifi, tualet.
16. Përshkrim Në qytetin e Koplikut mund të gjeni nje Bar-Restorant  me çmime shume te arsyeshme dhe me sherbim mjaft cilesor. Ky restorant gjendet ne qender te Koplikut te pallati Hebaj. Te Bar-Restorant Diti mund te konsumoni ushqime tradicionale te zonës së Malësisë së Madhe. Ushqimet sherbehen te fresketa me një cilësi shumë të lartë. Çdo përson që konsumon një drekë këtu do të kthehet përsëri, kjo sepse ka çmime shumë të arsyeshme dhe produte shumë cilësore.

 

About Author

laxaro