Bar-Restorant Bunjaj

1. Emri

 

            Bar-Restorant “Bunjaj”
2. Pronari Drita Bunjaj
3. Fshati Gropat e Selces
4. Nr. Kontakti +355 (0)693582212
5. Ad. Emaili bujajndrek@gmail.com

 

6. Website
7. Nr. Dhomash
8. Nr.  Shtretër
9. Nr. Tualete 1
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes
11. Gjuhë e huaj që përdoret Shqip, Anglisht, Italisht
12. Sezoni që është hapur 12 Muaj
13. Kapaciteti i bujtinës 50 persona
14. Pjatat tipike Ferlik, mish zgare, djath, mishavina, byre, maze e fresket, patate furre,..
15. Shërbimet që ofron Bar café, ushqim, kamping, parking, tualeti, internet, guide
16. Përshkrim

 

Bar-Restoranti “Bunjaj” ndodhet në rrugën e vetme që nga Tamara, qendra administrative e Kelmendit, të çon në Lepushe dhe Vermosh, destinacione turistike me bukuri të rrallë. Është një nga disa mundësitë e pakta të ngrënies që mund të gjendet në rrugë dhe është e pajisur me tavolina brenda dhe jashtë, nën hijen e kioskave prej druri. Këtu, në mes të  natyrës dhe të rrethuar nga male, mund të pushoni duke shijuar ushqimin dhe pijet tradicionale me përbërës të freskët dhe të shëndetshëm.

 

About Author

laxaro