Bar – Restorant Bujtina e Reçit

1. Emri i biznesit

 

Bar – Restorant “Bujtina e Reçit”
2. Pronari Muhamet Hepaj
3. Fshati Reç

 

4. Nr. Kontakti 068 270 0852

068 669 8889

5. Ad. Emaili celajdisi@gmail.com
6. Nr. Dhomash
7. Nr.  Shtretër  –
8. Nr. Tualete 2
9. Çmimi              12 euro/person
10. Gjuhë e huaj që përdoret  Anglisht
11. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
12. Kapaciteti 200 persona
13. Pjatat tipike Mish në zgarë, pasterma.
14. Shërbimet që ofron Info, bar- restorant, wifi, bar, parking.
15. Përshkrim Mes trungjeve shekullore të gështenjave, në fshatin Reç do të gjeni restorantin gjithëvjetor “Bujtina e Reçit”, aty ku prej 70 vjetësh festohet festa popullore tradicionale e Reçit. Ushqimet tradicionale të zonës janë mishi në skarë, djathi i dhisë dhe produkte të tjera vendore, të cilat shoqërohen nga gështenjat e pjekura ndjekur nga shijimi i një gote verë të kuqe. Në freskinë e pyllit të gështenjës do të ndjeni edhe aromen shumë të këndshme të fierit që rritet nën të.

 

About Author

admin