Bar Ora e Malit

1. Emri

 

Bar “Ora e Malit”
2. Pronari Ndrek Purashaj
3. Fshati Razem
4. Nr. Kontakti 068 539 2115
5. Ad. Emaili _________
6. Nr. Dhomash
7. Nr.  Shtretër
8. Nr. Tualete 1
9. Çmimi
10. Gjuhë e huaj që përdoret Shqip, Anglisht, Italisht
11. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
12. Kapaciteti 50 persona
13. Pjatat tipike
14. Shërbimet që ofron
15. Përshkrim Ora e Malit është për ata që kanë dëshirë të shijojnë të blertën e fushës së Razmes, nën hijen e pishave, shoqëruar nga një pije e freskët në një ambjent të këndshëm e mikëpritës.
Produktet tipike që prodhohen nga ferma e Ndrekës dhe nën kujdesin zonjës Marjana mund të jenë një tjetër arsye që të vizitoni këtë familje, e cila ka disa vite që punon në sektorin e turizmit, qoftë në shërbimin apo mikëpritjen e turistëve.
Tashmë është e mundur që të kaloni edhe natën në bujtinen e tyre, për të kaluar pastaj një mëngjes të shijshëm dhe larg nga zhurmat në ballkonin e drunjtë të barit.

About Author

laxaro