Bar – Kamping Gjelosh Gegaj

1. Emri

 

             Bar – Kamping “Gjelosh Gegaj”
2. Pronari              Gjelosh Gegaj

 

3. Fshati              Bogë
4. Nr. Kontakti              +355 67 422 7728

+355 67 379 2623

5. Ad. Emaili gegajmondi@gmail.com
6. Nr. Dhomash              2
7. Nr.  Shtretër              6
8. Nr. Tualete              2
9. Çmimi              12 euro/person
10. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
11. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
12. Kapaciteti 40 persona
13. Pjatat tipike Gatime tradicionale me produkte tipike lokale, mish keci, patate me mazë, djathë dhie, etj.
14. Shërbimet që ofron Bar – kamping, parking, info + guidë turistike, taxi.
15. Përshkrim Bujtina “Gjelosh Gegaj” ka mikëpritur me bujari turistë nga e gjithë bota. Është jo vetëm bari i parë që është hapur dhe që ndesh në fshat, por edhe pikë-pushimi i parë ku turistët kanë gjetur rehati dhe komoditet. Karakteristikë në këtë bar janë gjuhët e huaja që familja zotëron, si edhe nje tërësi shërbimesh, duke filluar nga bar-kafe, restorant, bujtinë, kamping si edhe guidë malore apo shërbim taxi. Ajo që e karakterizon është kuzhina tradicionale dhe shërbimi i ushqimeve bio në tryezë.

   

About Author

laxaro