Autor: admin

Bogë – Gropa e Portës – Shtegu i Dhenve – Theth

Bogë – Gropa e Portës – Shtegu i Dhenve – Theth   Distanca:              10.6 Km Relievi                  min: 740m / max: 1820m Kohëzgjatja:        5 Orë Vështirësia:          Mesatare Ky shteg përfshin Bogën 950 m, Gropën e Portës 1615 m, Shtegun e Dhenve 1820 m dhe së fundmi Thethin 750 m. Distancat: Bogë – […]

Bogë – Qafë e Keqe – Fushëzezë – Qafa e Kapes – Broje – Kozhnje

Bogë – Qafë e Keqe – Fushëzezë – Qafa e Kapes – Broje – Kozhnje   Distanca:              26 Km Relievi                  min: 421m / max: 1776m Kohëzgjatja:        13 Orë Vështirësia:          Mesatare +     Ky shteg përfshin Bogën 950 m, Qafën e Keqe 1554 m, Fushëzezën 1316 m dhe Qafën e Kapes […]