Autor: admin

SALVIA NORD

Vetitë shëruese Sherebela është një bimë me shumë vlera aromatiko-mjekësore, për të mos thënë më e rëndësishmja. Ajo ka edhe veti antioksiduese, senti-hidrotike dhe anti-inflamatore nga vetë përbërja e saj: përqindje të lartë vaji esencial, taninë, kumarinë, flavonoide, po ashtu edhe teriterpenoide. Sherebela është përdorur që në kohët e lashta për vetitë kuruese të saj […]

Natyral Razma Resort

1. Emri   “Natyral Razma Resort” 2. Pronari “PREVAL”  SH.P.K. 3. Fshati Razem 4. Nr. Kontakti 0686045455 5. Ad. Emaili info@natyralrazmaresort.com 6. Website www.natyralrazmaresort.com 7. Nr. Dhomash 27 8. Nr.  Shtretër  54 9. Nr. Tualete  58 10. Çmimi 35 euro/person 11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, Italisht 12. Sezoni që është hapur Gjithë vitin […]

Boga Alpine Resort

1. Emri   “Boga Alpine Resort” 2. Pronari Gjon Ulaj 3. Fshati Bogë 4. Nr. Kontakti              0673706462 5. Ad. Emaili contact@bogaalpine.com 6. Website www.bogaalpine.com 7. Nr. Dhomash 6 8. Nr.  Shtretër 15 9. Nr. Tualete 10 10. Çmimi              15 euro/person 11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht   12. Sezoni që është hapur […]

Zina Vukçaj – Prodhues

Produkte Natyrale Kelmendi Zina Vukçaj Mob. +355 69 69 43 10 920 Zina Vukçaj është një prodhuese e mirëfilltë e produkteve të zonës së Kelmendit. Zina është nga fshati Tamarë dhe prej vitesh merret me përpunimin e frutave të pyllit, të cilat me shumë mjeshtëri i kthen në reçelra  dhe lëngje shumë të shijshëm, por […]

Rrok Bujaj – Prodhues  

Produkte Natyrale dhe Bimë Mjekësore Rrok Bujaj: Prodhues   Mob:  +355 69 22 33 587 E-mail: rrok.bujaj@gmail.com Facebook: Rrok Bujaj   Rrok Bujaj  është një prodhues nga fshati Tamarë, i cili ka mbi 15 vjet që merret me përpunimin e produkteve tipike tradicionale të Kelmendit. Duke përpunuar frutat që dhuron natyra në këtë luginë mund […]

Gjystina Grishaj – Prodhuese

Produkte  dhe Bimë Mjekësore të Kelmendit Gjystina Grishaj – Prodhuese Mob: +355 69 34 25 970 Facebook: Gjystina Grishaj   Gjystina Grishaj është një përpunuese e frutave të pyllit dhe produkteve të ndryshme që gjenden në fshatin Lepushë. Gjystina ka shumë vite që merret me mbledhjen, përpunimin dhe shitjen e produkteve natyrale të bjeshkëve. Tek […]

Trofte Kelmendi

Troftë Kelmendi Armando Hysaj – Selcë E-mail: mandi_h@hotmail.com Mob.:  +355 69 88 80 745   Rezervari ndodhet në aksin rrugor Tamarë-Selcë. Këtu do të gjeni troftë të gjallë, e cila rritet në ujin e pastër e të kulluar të Bjeshkëve të Kelmendit. Trofta ka një shije delikate që të sjell ndërmend freskinë e ujërave të […]

Monumentet e Natyres Kelmend

Burimet e Koprrishtit Në bjeshkën e Koprrishtit sipër fshatit Selcë ndodhet hidromonumenti Burimet e Koprrishtit në lartësinë 1450m mbi nivelin e detit. Janë burime karstike me prurje 600 l/sek) Burimet e Vuklit Burimet e Vuklit, të cilat janë shpallur monumente të natyrës gjendën në fshatin Vukël në një lartësi mesatare prej 500 – 550 m […]