Agroturizem Hysaj

1. Emri

 

“Agroturizem Hysaj”
2. Pronari Gezim Hysaj
3. Fshati Balshaj, Gruemire
4. Nr. Kontakti Alb: +355 (0)699884783

It: +393343879989

5. Ad. Emaili
6. Website IG: Hysaj Agroturizem

Fb: Hysaj Agroturizem

7. Nr. Dhomash
8. Nr.  Shtretër
9. Nr. Tualete 2
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes Dreka: 1.500 leke/person
11. Gjuhë e huaj që përdoret Italisht, anglisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës Brenda: per 70 persona

Jashte: per 80 persona

14. Pjatat tipike Produkte lokale, mish vici, mish keci, peshk etj.
15. Shërbimet që ofron Restorant, bar kafe, parking, wifi, tualet.
16. Përshkrim

 

Agroturizem Hysaj

Mes lëndinash i rrethuar nga pemë dhe përballë Liqenit të Shkodres gjendet Agroturizem Hysaj, që mirëpret miqtë e tij i bindur që do të kthehen e rikthehen, çdoherë të kënaqur nga qetësia dhe shërbimi që ofron.

Cilësia garantohet nga produktet lokale tipike të Malësisë së Madhe, gërshetuar bukur me ambjentin aq në përputhje me natyrën dhe vlerat e saj.

Restorant, camping, aktivitete në natyrë, sporte ujore, veprimtari sportive, e të tjera që ofron ky agroturizem nga vetë pozicioni shumë strategjik i tij, janë një mundësi më shumë për turistët dhe turizmin në këtë zonë.

 

About Author

laxaro