Bar Restorant Cavaliero

1. Emri i biznesit

 

Bar Restorant ‘’Cavaliero’’
2. Pronari
3. Qyteti Ivanaj, Bajzë
4. Nr. Kontakti 069 3473333
5. Ad. Emaili
6 Website FB Cavaliero

IG Cavaliero

7. Nr. Dhomash 4
8. Nr.  Shtretër 4 (Çift)
9. Nr. Tualete               8
10. Çmimi Hotel: Fjetje + mëngjes 60 Euro

Dreka: 1500 lekë personi

11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj

 

13. Kapaciteti 200 persona
14. Pjatat tipike Mish ne saç, garniture, kaçimak, djath i zier, peshk, gatim tradicion i zonës, ferlik, etj.
15. Shërbimet që ofron Bar restorant, hotel, parking, wifi, tualet, kend lojrash, lavazh etj.
16. Përshkrim Cavaliero eshte një restorant që ndodhet në Bajzë. Pozicioni i saj në rreze te malit te ofron rehati dhe qetësi. Ajri i paster, ushqimi i mirë dhe sherbimi tejet cilësor të ben që te kthehesh perseri per të shijuar një drekë apo një darkë në kere restorant. Duke qene se ndodhet afër doganës se Hanit te Hotit ky restorant është një pikë strategjike per tu vizituar.

About Author

laxaro